Professionele Host(esse)s met catering & tapervaring. U bepaalt zelf de keuze uit ons grote host(esse)s bestand. Wij hebben ook Promotie Presentators, Sales mensen, Barista’s, Vitamine- & Smoothiebereiders, zie activiteiten.

 

Met maar liefst 1500 fantastische hosts en hostesses is het helaas onmogelijk om met iedereen kennis te maken. Op deze pagina treft u een selecte groep aan.

Eva

Eva

Tamara

Tamara

Susan

Susan

Stefanie

Stefanie

Sophie

Sophie

Philine

Philine

Marloes

Marloes

Nienke

Nienke

Myrthe

Myrthe

Miriam

Miriam

Milou

Milou

Karlijn

Karlijn

Pim

Pim

Clarine

Clarine

Julia

Julia

Joris

Joris

Jolien

Jolien

Dina

Dina

Fleur

Fleur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eveline

Emilie

Emilie

Siegrid

Siegrid

Anna

Anna

Iris

Iris

  •  
  •  
  •  
  •  

Beste Marie-Charlotte,

De broodjes waren top! Grote variatie qua beleg en luxe broodjes, die met pijnboompitjes en sesam waren helemaal lekker. De rest van de catering service was ook prima in orde! De volgende beurs weten we je zeker weer te vinden.

Bedankt voor de goede zorgen en je adviezen!

De broodjes en de hapjes waren weer helemaal prima!

Tot de beurs VSK

JokeAkatherm

Goedemiddag Charlotte,

De hosts & hostesses hebben onze producten heel enthousiast aan de beursbezoekers gepresenteerd. Buiten dat ze hun werk goed deden en gezellig waren zagen ze er ook nog eens allemaal heel verzorgd en representatief uit.

Graag weer tot de volgende beurs.

Silvia
SilviaBison

Hoi Marie-Charlotte, Ja we zijn erg tevreden over Isabelle. Ze is heel vriendelijk, spreekt goed verschillende talenten en heeft alles goed geregeld. Een topper! Fijn dat ze het zelf ook leuk vindt.

Dank je wel hiervoor. Groetjes Jean-Pierre

Jean-PierreBrenntag

Topdagen!

Voor de beurs Slavakto heb ik samen met een collega gewerkt, het waren topdagen! Wij hadden de verantwoordelijkheid voor de bar en hebben de klanten voorzien van hapjes en drankjes. Hospitality stond hier hoog in het vaandel!.Het was erg druk, soms werkte wij wel 12 uur op een dag, maar de tijd vloog voorbij. We werden goed gesupport door Lotte!.

De vele complimenten die we kregen geven je altijd meer zelfvertrouwen. Hoop weer snel te kunnen werken!

Slavakto
DinaHostess

Voor de beurs Elektrotechniek werkte ik op de stand van Niedax Kleinhuis. Hele mooie grote stand hadden ze. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit bar werkzaamheden. Mijn tapervaring kwam weer heel goed van pas.

Niedax Kleinhuis had een ontzettend leuk team, het klikte goed onderling en het was heel gezellig om met ze samen te werken. De luxe broodjes en hapjes waren ook weer een succes.

Elektrotechniek Vakbeurs
NikkiHostess

De vakbeurs Slavakto 2015 is een slagers vakbeurs en daar heb ik samen met Dina gezellig gewerkt voor de stand van Uhm. We hebben hoofdzakelijk zorg gedragen de bar goed draaiende te houden en alles wat daarbij kwam kijken.

Ondanks dat het een hele drukke beurs en daardoor flink aanpakken was hebben Dina en ik het heel gezellig gehad bij de stand van Uhm.

Slagers Vakbeurs
NikkiHostess

Wat was het toch gezellig werken op de Woonbeurs voor Bison met zo veel gezellige en bekende mensen.

Heerlijk ook te horen dat Bison zo tevreden was, super!

Bison Woonbeurs
MiriamHostess

I.v.m. mijn goede kennis van de Franse taal heb ik op de beurs Prowoods in Gent (België) kunnen werken. Het was heel erg leuk met mijn gezellige Belgische collega’s van Griffon/Bison.

Heb ook nog aardig wat opgestoken over houtlijm! Aanrader dus!

Else
ElseHostess

Het was prettig om voor Macbright te mogen werken op de beurs Elektrotechniek. Door de vooraf gegeven trainingsdag voelde ik me echt deel van het team, dat maakte het werk op de beurs erg leuk! Het werk is afwisselend en je krijgt veel mee van wat er op de beurs gebeurt.

Fijn te horen dat Macbright zeer tevreden was.

Clarine
ClarineHostess