Zuurstofbar

De zuurstofbar bestaat uit twee zuurstofconcentrators, welke de aanwezige zuurstof in de ruimte filteren en verhogen van 23% naar 90%. Zuurstofflessen komen hier niet aan te pas.
Op de zuurstofbar staan meerdere schitterende geurstations. De aromastations bevatten ieder vier aroma’s waaruit de gasten zelf kunnen kiezen. De zuurstof wordt door het gedestilleerd water met aroma’s gepompt, waardoor u gasten de meest schone zuurstof inhaleren in combinatie met heerlijke geuren. Het geheel ziet er spectaculair uit. De gasten zien de zuurstof borrelen en iedere aroma heeft zijn eigen kleur.
 
Hoe werkt het
Door een sessie van 12 minuten aan de zuurstofbar krijgt het lichaam 90% zuurstof binnen waar deze normaal 23% is. Door deze toename worden de longen gezuiverd, het lichaam hersteld en zullen de beursbezoekers zich heerlijk fit voelen. Niet voor niets gebruiken topatleten allemaal zuurstof na zware inspanningen om snel te herstellen. Maar naast de lichamelijke voordelen zal ook het concentratievermogen toenemen. Dit maakt de zuurstofbar bijzonder geschikt om in te zetten op beurzen en congressen.
Wilt u meer weten over de positieve effecten van zuurstof, neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.
 
Medisch verantwoord
Omdat wij geen zuurstof opslaan, maar enkel de aanwezige lucht filteren waardoor schone zuurstof overblijft kan deze eenvoudig en veilig worden ingeademd. Al onze materialen zijn medisch goedgekeurd en worden ook gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Daarnaast worden onze materialen met grote regelmaat gereinigd en gecontroleerd waardoor wij de zuurstofbar als veilig en hygiënisch kunnen garanderen.